Tolken  

China Access levert simultaantolken, gesprekstolken en gerechtstolken Chinees - Nederlands en Chinees - Engels. We tolken vlot en vakkundig. 

China Access overbrugt met haar tolkdiensten de taalbarrière tussen u en uw Chinese zakenpartner. Dat doen we in een goed tempo, met empathie en met respect voor beide culturen. Uw gesprek of bijeenkomst verloopt hierdoor effectief en plezierig.

Wat kunt u van China Access verwachten:

  • Inlevingsvermogen en gevoel voor de situatie. Gevoelige onderwerpen, ‘onvertaalbare’ uitdrukkingen en grapjes; u kunt erop vertrouwen dat wij daar zorgvuldig mee omgaan.
  • Kwaliteit en betrouwbaarheid. Ons beheersingsniveau van de talen is hoog. Daardoor tolken we in een vlot tempo en verloopt de communicatie soepel. Uiteraard voldoen wij aan de geheimhoudingsplicht.
  • Voorbereiding. Werken met een tolk vraagt enige afstemming vooraf, bijvoorbeeld over het inlassen van (spreek)pauzes, het omgaan met vragen en de afronding van het gesprek. Wij nemen daar de tijd voor en maken u ook graag wegwijs in het protocol bij een persoonlijke ontmoeting.

En bovendien:

  • Delegatiebegeleiding. Ontvangt u Chinese gasten? Een goed voorbereide ontvangst is het halve werk. Als u rekening houdt met hun specifieke wensen, bijvoorbeeld ten aanzien van huisvesting, maaltijden en de invulling van het programma, heeft u al een enorme voorsprong. China Access adviseert u graag en organiseert desgewenst het totale bezoek voor u.
  • Handelsmissie. China Access begeleidt regelmatig handelsmissies in China, als tolk, maar ook vaak als klankbord. Wij kennen de Chinese zakencultuur en zorgen dat de reis een succes wordt.

Voor meer informatie mail ons of bel ons op 030-2513799.