Over ons  

China Access is 15 jaar (!) geleden opgericht door Lianne Baaij. Zij is afgestudeerd sinologe, beëdigd tolk-vertaalster Mandarijn en een enthousiaste Chinakenner.

China Access beschikt over een uitgebreid netwerk van collega-sinologen, vormgevers en Chinese native speakers in Nederland en China. Lianne Baaij staat als beëdigd vertaler ingeschreven in het Kwaliteitsregister voor Beëdigd Tolken en Vertalers. Zij is aangesloten bij de beroepsvereniging Nederlands Genootschap Tolken en Vertalers en het China Kennisnetwerk Guanxi.nl. Als trainer Chinees staat zij geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs.

 Bureau beëdigde tolken en vertalers (Bureau btv)   Nederlands Genootschap van Tolken en Vertalers (NGTV)     Guanxi.nu het china netwerk   CRKBO geregistreerd docent

Tijdens haar loopbaan heeft Lianne zich via allerlei wegen bekwaamd in de omgang met Chinezen. In functies als areamanager van een im- en exportbedrijf, vertaler en consultant voor een vertaal- en adviesbureau en als salesmanager bij een Chinese luchtvaartmaatschappij heeft zij de kunst van het zaken doen met Chinezen ontwikkeld en haar Chinese taalvaardigheid tot een hoog niveau gebracht. Ze reist per jaar minimaal drie maal naar China om haar contacten te onderhouden en feeling met het land te houden.

Lianne is tevens oprichter en erelid van het China Netwerk Guanxi.nl. Een actief en bloeiend kennisnetwerk en ontmoetingsplaats voor iedereen die zakendoet met China. Guanxi.nl geeft haar direct toegang tot meer dan 100 Chinaspecialisten in allerlei disciplines en vakgebieden. 

Klik hier voor een CV van Lianne Baaij.
Klik hier voor de Algemene Voorwaarden.
Klik hier voor de Privacy Verklaring.