Chat 'n Cha

Heb je in het verleden eens Chinees geleerd, maar is het weggezakt omdat je het nauwelijks meer spreekt? Kom dan naar:

Chat 'n Cha

Chat 'n Cha is een serie van 5 maandelijkse bijeenkomsten waarop je op een leuke en leerzame manier volop Chinees kan spreken met Chinezen, met ondersteuning van een docent. Geen lessen, geen huiswerk, geen druk, maar wel volop gelegenheid om op jouw niveau je luister- en spreekvaardigheid op te poetsen, al kletsend en theedrinkend, met educatieve begeleiding.

De opzet:
Aan de hand van een korte intake bepalen we je niveau op beginner, gemiddeld of gevorderd, zodat je op je eigen niveau uit de voeten kunt. Een enthousiaste Chinese studente begeleidt je groepje.

- Rond 19.00 uur beginnen we met een kop thee en wat prietpraat, in het Chinees uiteraard.
-
Vervolgens praten we je snel even bij over de actualiteiten in China, in het Nederlands dan wel.
-
Dan ga je luisteren naar een Tedtalk in het Chinees over een alledaags thema, zoals eten, drinken, sporten etc. Een woordenlijst bij de hand.
-
Daarna ga je met je groepje in gesprek over dit thema. Je Chinese studente corrigeert en spoort aan, de docent geeft je nuttig taaladvies.
-
Vervolgens gaan we aan de slag met z'n allen; jiaozi's maken, baijiu proeven, qi gong oefenen, ligt aan het thema. Instructies zijn in het Chinees, je vragen stel je in het Chinees, en met je buurvrouw klets je natuurlijk ook Chinees. We verbeteren weer waar nodig.
-
Tot slot doen we nog een leerzaam taalspelletje. En we geven je tips mee om thuis nog meer met het thema aan de gang te kunnen, als je wilt, niets moet.
-
Dan is het tegen 21.00 uur en ga je trots en weer wat wijzer terug naar huis.

De data:
iedere 2e donderdag van de maand, 19.00 - 21.00 uur
11 februari, 10 maart, 14 april, 12 mei en 9 juni

(Om de hoek is iedere keer voorafgaand, vanaf 17.00 uur, het China Cafe; een zakelijke netwerkbijeenkomst van Guanxi.nl, met altijd leuke sprekers en bezoekers, prima te combineren als je ook zakelijk geïnteresseerd bent in China)

De locatie:
Globi, vergaderzolder, Drift 1, Utrecht (10 min. lopen vanaf het station, parkeren dichtbij)

De kosten:
5 sessies van 2 uur voor €125, 0% BTW, incl. alles

Inschrijven:
Meld je voor 1 februari aan middels een mail aan info@china-access.nl.

Contact:
Chat 'n Cha is een initiatief van Lianne Baaij van China Access, in nauwe samenwerking met Danny Nobel van Globi. Lianne en Danny zijn allebei professioneel trainer/docent Chinees en zij verzorgen de educatieve begeleiding.
Voor meer informatie kun je bellen met Lianne op 06-29494431 of mailen naar info@china-access.nl

 

 

< terug naar overzicht